Over Cecile

H

Het gezicht achter Studio Cecile ben ik, Cecile Bakkers. Ruim 20 jaar ervaring als vormgever en DTP-er maakt dat het grafische vak voor mij geen geheimen meer heeft. In die tijd heb ik vele folders, huis-aan-huis-kranten en winkelpromotiematerialen mogen ontwerpen en opmaken. Dat doe ik met de programma’s Adobe InDesign, Photoshop, Illustrator en Acrobat, die ik tot in de puntjes beheers.

Creatieve uitdaging

Studio Cecile is in juli 2016 ontstaan, omdat ik graag meer wilde doen met mijn kennis en creativiteit. Bovendien houd ik wel van een uitdaging! Studio Cecile combineer ik met veel plezier met een part-time baan als DTP-er en een mooi gezin. Ook in mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig. Zo heb ik bijvoorbeeld zelf de muurschilderingen op de slaapkamers van mijn zoons gemaakt.

Maak kennis met Cecile

Een allround DTP-er, dat ben ik. Secuur, flexibel en met oog voor details. Een vormgever die zich houdt aan deadlines en graag met je meedenkt. Of het nu gaat om een geboortekaartje, folder, uitnodiging of complete huisstijl. Neem gerust vrijblijvend contact met mij op om te zien wat Studio Cecile voor jou kan betekenen!